Hem » Om oss

Om oss

Välkommen till NBE Energy! Grundade år 2018, är vi idag en växande arbetsstyrka på 35 dedikerade medarbetare med bas i Örebro.

Vi är stolta över att erbjuda prisvärda solcellslösningar, med en snabb och smidig installation. Men det handlar inte bara om teknik för oss. Hos oss får du en personlig och omtänksam service där du som kund står i centrum. Vi tar ditt förtroende på allvar och ser till att du känner dig väl omhändertagen.

Inom vårt affärsområde Energy sätter vi fokus på solceller. Den dynamiska och snabbväxande solenergibranschen har en avgörande roll i att tackla globala energiutmaningar. Vi är övertygade om att solceller utgör nyckeln till en mer hållbar framtid, och tillsammans med dig ser vi fram emot att utforska och driva denna utveckling framåt.

Vårt mål är att sprida solens kraft till varje hörn av Sverige, från små lokala installationer till ambitiösa solparksprojekt. Tillsammans skapar vi en framtid där förnybar energi är självklarheten som driver oss mot en strålande morgondag.

Joakim Barsom

Arbets-/projektledning, NBE Energy AB

Vill du ha hjälp?

Kontakta oss för att få tips och råd eller för att göra en intresseanmälan.

Telefon: 019-760 75 10
E-post: info@nbeenergy.se

Ditt meddelande kommer automatiskt att skickas till rätt ansvarig person.